Ostale ponude i novosti

Ostale ponude i novosti

Škola jedrenja

Osim aktivnog i kreativnog odmora postoji mogućnost škole jedrenja.
Pružamo vam priliku da zajedrite s izuzetno atraktivnim cruiser-racerom na regatama.
Dokazani model poznatog Francuskog proizvođača jedrilica, FIRST 40.7 je izuzetan spoj broda za regatavanje i krstarenje.

Naš Beneteau FIRST 40.7 je pažljivo opremljena jedrilica, uz standardnu opremu tu se nalazi i kompletna oprema neophodna za kvalitetno regatno jedrenje, te osim standardnih 6 ležajeva u 3 kabine, tu se nalaze 2 u salonu .

Uz ovaj možete izabrati i ostale atraktivne modele Beneteau jedrilica koje se nalaze u našoj floti. Za organizaciju kvalitetnih tečajeva škole jedrenja slobodno nas kontaktirajte!

Pustolovni tečaj je program osmišljen za poslovne partnere te firme koje svojim zaposlenicima žele ponuditi aktivan odmor koji će zasigurno dugo pamtiti.

Prodaja plovila

Osim dugogodišnjeg iskustva u iznajmljivanju plovila, MARE CHARTER je tvrtka kojoj se s povjerenjem možete obratiti ukoliko ste zainteresirani za kupnju novih i polovnih plovila. Također nam se možete obratiti za savijet oko opremanja novog plovila ili za detaljan pregled i procijenu stanja polovnog plovila.

Ponuda chartera

Od 2000g prisutni smo na yacht charter tržistu u Hrvatskoj i   jedini nam je cilj zadovoljstvo našeg gosta, a najveća potvrda našeg truda je bezbroj gostiju koji  nam se ponovo vraćaju iz godine u godinu.U ovih 15g stekli smo veliko iskustvo u charteru kako jedrilica tako i motornih brodova,u ucestvovanju i organiziranju regata,team buildinga i ostalih posebnih oblika yacht chartera.trudimo se da svake godine ponudimo nešto novo i nesvakidasnje na tržistu chartera u Hrvatskoj.

 

 Novost je da u ponudi imamo i motorne brodove Delphia 1050 EscapeOva stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda stranice slažete se s korištenjem kolačića. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.
Slažem se.